FREE+FAST WORLD DELIVERY
UK STOCK   2 YEAR WARRANTY
MEDIA BOX  :  DELIVERY  :  FORUM  :  CONTACT
Zidoo Z1000
Professional 4K HDR media box with 3.5” internal HDD bay, auto resolution + framerate switching, UHD/BD menus, Hi-Fi audio and Zidoo media interface.  £319.99  €396  $431

Author Topic: "No signal" Dune HD --> Receiver --> Epson projector  (Read 527 times)

Pretorian

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
"No signal" Dune HD --> Receiver --> Epson projector
« on: November 26, 2019, 09:59:59 AM »
I am trying my best to get my Dune HD to work with my new Epson 6050/9400 projector. It works when I connect directly but not with my older Denon receiver, a avr 2311.

My blu-ray player AND my Xbox One X works when I connect through the receiver.
I have tried every resolution setting in the Dune but Epson always says "No signal" except for 576p. Everything above gets "No signal".

What is it with the Dune compared to my BD and Xbox?

I see the loading screen with my Epson when I start the Dune and I can see that the signal is progressive 1080p but when the Dune is loaded it disappears.

Please help me, you are my only hope (Star Wars reference)

Pretorian

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: "No signal" Dune HD --> Receiver --> Epson projector
« Reply #1 on: November 26, 2019, 01:15:05 PM »
YEAHAAAAAA!!! I DID IT!!!

Under some settings in the Dune you have the option something like "Analog A/V outout" which always was ENABLED. Ive seen this all the time but naaah... that doesent matter. And now I switched it to DISABLED and VOILA... picture 1080p 24hz...

 

DELIVERY  :  WARRANTY / RETURNS  :  FAQ  :  BREXIT  :  ABOUT
Price in £GBP with conversion by Paypal (more info). UK+EU delivery includes VAT at 20% (more info). Privacy Policy. © SDHDIGITAL LTD 2020