FAST DELIVERY EXPERT TECH SUPPORT
UK STOCK   2 YEAR WARRANTY
MEDIA BOX     DELIVERY INFO    FORUM    CONTACT
Zidoo Z1000 Pro
  
Ultra-HD 4K Dolby Vision HDR10+ Home Theatre 3.5" HDD Media Player.
  INCLUSIVE OF EXPRESS 1-2 DAY DELIVERY 

Author Topic: [PATCH] Auto framerate switching - KODI  (Read 135512 times)

looun

  • Senior Member
  • ***
  • Posts: 550
    • View Profile
    • himedia Pro Blog
Re: Q5/Q10 Pro - Auto framerate switching - KODI ADDON
« Reply #30 on: August 11, 2016, 09:12:00 AM »
little update:

- new logo   :)
script.video.fswitch_HMD_3.4.1.zip


Mount81

  • Senior Member
  • ***
  • Posts: 1090
    • View Profile
Re: Q5/Q10 Pro - Auto framerate switching - KODI ADDON
« Reply #31 on: August 25, 2016, 05:03:29 PM »
Hello!

Im having trouble with the installation of the zip file.

I have downlaoded the script.video.fswitch_HMD_3.4.1.zip file and saved to the SD Card in the Box (to "Downolad" folder). Tried to insall-> System->Settings->Add Ons->Install from Zip file, but it just shows the "Installation failed->Failed to install a dependency" messege. ???

Can you advise me a solution to fix and install?

Thank you!

vxsys

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: Q5/Q10 Pro - Auto framerate switching - KODI ADDON
« Reply #32 on: November 23, 2016, 07:20:05 PM »
Not working with Android 7.0

looun

  • Senior Member
  • ***
  • Posts: 550
    • View Profile
    • himedia Pro Blog
Re: Q5/Q10 Pro - Auto framerate switching - KODI ADDON
« Reply #33 on: November 23, 2016, 08:00:49 PM »
Not working with Android 7.0

there is some problem with command 'disptest setfmt' permission , with try to fix

vxsys

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: Q5/Q10 Pro - Auto framerate switching - KODI ADDON
« Reply #34 on: November 25, 2016, 09:55:45 AM »
thank you
« Last Edit: November 25, 2016, 10:00:28 AM by vxsys »

q10pro1

  • Senior Member
  • ***
  • Posts: 109
    • View Profile
Re: Q5/Q10 Pro - Auto framerate switching - KODI ADDON
« Reply #35 on: November 27, 2016, 04:59:49 PM »
on Android 5 with kodi 17 it works?
I do not go

onyxx1995

  • Senior Member
  • ***
  • Posts: 162
    • View Profile
Re: Q5/Q10 Pro - Auto framerate switching - KODI ADDON
« Reply #36 on: November 27, 2016, 08:34:17 PM »
Workaround_Kodi_add-on_autoFMTswitch_1.0.0(experimental_only_Android_7.0)

https://www.mediafire.com/?kvlryqpyzcac3#o4h15793c0a0e


EddYTG

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Q5/Q10 Pro - Auto framerate switching - KODI ADDON
« Reply #37 on: November 29, 2016, 05:22:26 AM »
Workaround_Kodi_add-on_autoFMTswitch_1.0.0(experimental_only_Android_7.0)

https://www.mediafire.com/?kvlryqpyzcac3#o4h15793c0a0e

Work perfect with himedia player. Wait for kodi support version.
Thank you very much.

pcristi

  • Senior Member
  • ***
  • Posts: 1303
    • View Profile
Re: Q5/Q10 Pro - Auto framerate switching - KODI ADDON
« Reply #38 on: November 29, 2016, 10:37:28 AM »
Hello EddYTG

Workaround_Kodi_add-on_autoFMTswitch_1.0.2(experimental_only_Android_7.0) --> is for Kodi
http://www.mediafire.com/?o4h15793c0a0e
http://www.mediafire.com/?y93ugaxs9nrbek0

autoFMTswitch_1.0.11 --> is for HiMediaVideoPlayer
http://www.mediafire.com/?kvlryqpyzcac3
http://www.mediafire.com/?9scd3gn0xm3r3tc

Both are request windows PC and install with RUN_ME.bat

Work perfect with himedia player. Wait for kodi support version.
Thank you very much.
« Last Edit: April 19, 2017, 10:20:36 AM by pcristi »

Binnugsay

  • Senior Member
  • ***
  • Posts: 214
    • View Profile
Re: Q5/Q10 Pro - Auto framerate switching - KODI ADDON
« Reply #39 on: November 29, 2016, 12:11:07 PM »
Hello EddYTG

Workaround_Kodi_add-on_autoFMTswitch_1.0.0(experimental_only_Android_7.0) --> is for Kodi
http://www.mediafire.com/?o4h15793c0a0e

autoFMTswitch_1.0.10.4 --> is for HiMediaVideoPlayer
http://www.mediafire.com/?kvlryqpyzcac3

Both are request windows PC and install with RUN_ME.bat

Work perfect with himedia player. Wait for kodi support version.
Thank you very much.

Hello,

Did you put all of them Pcristi in your Custom firmware 2.0 or we have to install in plus. Thanks

chrissbd

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
    • View Profile
Re: Q5/Q10 Pro - Auto framerate switching - KODI ADDON
« Reply #40 on: November 29, 2016, 03:39:13 PM »
please! how to do a little background transparent icons for the home screen (20%)

EddYTG

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Q5/Q10 Pro - Auto framerate switching - KODI ADDON
« Reply #41 on: November 30, 2016, 04:30:45 AM »
Hello EddYTG

Workaround_Kodi_add-on_autoFMTswitch_1.0.0(experimental_only_Android_7.0) --> is for Kodi
http://www.mediafire.com/?o4h15793c0a0e

autoFMTswitch_1.0.10.4 --> is for HiMediaVideoPlayer
http://www.mediafire.com/?kvlryqpyzcac3

Both are request windows PC and install with RUN_ME.bat

Work perfect with himedia player. Wait for kodi support version.
Thank you very much.

Thank you very much .... Workaround_Kodi_add-on_autoFMTswitch_1.0.0(experimental_only_Android_7.0)  work fine.
Anyway autoFMTswitch_1.0.10.4 make my q10pro 24Hz every time when i open the q10pro up(by using frequency form 2160@24Hz as a resolution setting.

oktober

  • Full Member
  • **
  • Posts: 59
    • View Profile
Re: Q5/Q10 Pro - Auto framerate switching - KODI ADDON
« Reply #42 on: November 30, 2016, 12:16:50 PM »
If you'll excuse me... i don't understand this:

- Kodi: Which is the difference between Auto framerate switching and Hi Frequency Switcher (with repository.looun)? Which one i have to install?

Many thanks
Paolo

pcristi

  • Senior Member
  • ***
  • Posts: 1303
    • View Profile
Re: Q5/Q10 Pro - Auto framerate switching - KODI ADDON
« Reply #43 on: November 30, 2016, 02:31:24 PM »
Box running first official Android 7.0 f/w need workaround version
Hi Frequency Switcher with repository @looun, is last stable version, but not working yet with Android 7.0 f/w.

If you'll excuse me... i don't understand this:

- Kodi: Which is the difference between Auto framerate switching and Hi Frequency Switcher (with repository.looun)? Which one i have to install?

Many thanks
Paolo

Killastyle

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: [PATCH] Auto framerate switching - KODI ADDON
« Reply #44 on: December 31, 2016, 10:34:03 AM »
When do you advise installing this patch? Im om latest custom firmware with my q10 pro and installed kodi 17, rc 2. With some streams i have stutter

 

DELIVERY    WARRANTY / RETURNS    PAYMENT    ABOUT
Privacy Policy. © SDHDIGITAL LTD 2021