WE ARE CLOSED
22-OCT TO 29-OCT
FAST DELIVERY EXPERT TECH SUPPORT
UK STOCK   2 YEAR WARRANTY
MEDIA BOX     DELIVERY INFO    FORUM    CONTACT
Zidoo S
  
Professional Ultra-HD 4K Dolby Vision Hi-Fi audio Home Theatre Media Player with 2x ESS DAC and 5" OLED display.
  INCLUSIVE OF EXPRESS 1-2 DAY DELIVERY 
$TBA

Author Topic: How to root my Q10 Pro  (Read 4142 times)

Markus

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
How to root my Q10 Pro
« on: September 29, 2018, 02:38:51 PM »
Hello, is there an (easy) way to root my Q10 Pro?

Many thanks  ::)

Markus

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
Re: How to root my Q10 Pro
« Reply #1 on: September 29, 2018, 03:09:19 PM »
I found an interesting link:

ROOT_SuperSU_v2.82_via_LAN.rar
http://www.mediafire.com/file/auuruv4px607yrz/ROOT_SuperSU_v2.82_via_LAN.rar

 8) 8) 8) 8) 8)

looun

  • Senior Member
  • ***
  • Posts: 550
    • View Profile
    • himedia Pro Blog
Re: How to root my Q10 Pro
« Reply #2 on: September 29, 2018, 04:25:51 PM »
why do you need root device?

Markus

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
Re: How to root my Q10 Pro
« Reply #3 on: September 29, 2018, 04:54:01 PM »
To change some internal setting...

looun

  • Senior Member
  • ***
  • Posts: 550
    • View Profile
    • himedia Pro Blog
Re: How to root my Q10 Pro
« Reply #4 on: September 30, 2018, 08:14:17 AM »
To change some internal setting...

which setting ??!?
you can use ADB without root

maelor

  • Senior Member
  • ***
  • Posts: 323
    • View Profile
Re: How to root my Q10 Pro
« Reply #5 on: October 02, 2018, 02:05:57 PM »
To change some internal setting...

I have SuperSU on my Q10 Pro but ONLY to allow apps like Titanium Backup to work!

Be VERY wary of changing internal settings  ???! What do you want to change, and why  :-\?
Zidoo Z1000 Pro | Firmware 6.0.66_G | Android 9.0 | Zidoo V9 AirMouse Remote

Markus

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
    • View Profile
Re: How to root my Q10 Pro
« Reply #6 on: October 03, 2018, 04:16:58 PM »
Like to hide HDMI port  ;)

Wajalot

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: How to root my Q10 Pro
« Reply #7 on: August 15, 2021, 11:19:44 AM »
I'm trying or looking for this as well. Mi idea is modify filesystem to add or mount a GDrive as an internal in order to use it from Kodi or any other app, as Media Center.

Any help???
Thanks!!

SSThing

  • Senior Member
  • ***
  • Posts: 137
    • View Profile
Re: How to root my Q10 Pro
« Reply #8 on: August 26, 2021, 06:35:47 AM »
Use Magisk.
https://www.futeko.com/newforum/index.php?topic=4091.0

I have just done it and it takes a couple of minutes.
LG EC930V, Onkyo TX-NR3030, LSA Audio LSA2 speakers, Polk Audio centre.

 

DELIVERY    WARRANTY / RETURNS    PAYMENT    ABOUT
Privacy Policy. © SDHDIGITAL LTD 2021