WE ARE CLOSED
27-MAY TO 10-JUN
FAST DELIVERY EXPERT TECH SUPPORT
UK STOCK   2 YEAR WARRANTY
MEDIA BOX     DELIVERY INFO    FORUM    CONTACT
Zidoo NEO S
  
Professional 4K Dolby Vision Hi-Fi audio Home Theatre Media Player with dual ESS DACs and 5" OLED display.
  INCLUSIVE OF EXPRESS 1-3 DAY DELIVERY 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - Binnugsay

Pages: [1] 2
1
HiMedia Q10 Pro, Q5 Pro / Copy from windows desktop to Q10 Pro
« on: September 08, 2017, 08:09:52 AM »
Hello,

Use the last CS 2.04 firmware update from Pcristi, i noticed even the Samba setting is on and can also see the Q10 Pro folders in my desktop in windows OS, i can't anymore make copy from my PC to the Media share sda1........

Did you see this mistake ?? Thanks a lot


Mitchell

2
Hello everybody,

Did someoane as a real way to solve this kind of error when playing movies by the Wrapper Himediaplayer.

Can we change something inside the playercorefactory.xml and remove this message each time we finish to play something.

Solutions Please. THANKS

3
HiMedia Q10 Pro, Q5 Pro / Wrapper with Q10 Pro and Blue band in HEVC 16/9
« on: December 05, 2016, 08:42:59 AM »
Hello Futeko,

I have a real problem when i try to read a movie in X265 HEVC in 16/9 with my TV LG 65EF950V.
I make tests with at least two from my movies's library and notice that i have the problem only with X265 HEVC files.
The movies works fine but have the blue band at the top and bottom intead of black band ???

So any idea. Test with the internal Kodi Krypton and no problem but unfortunatly  with Wrapper from the ANDROID 7. 2.0.0-FUTEKO-EN. HMD-2.0.0 2016-11-17.181855.

Others movies works fine.  Thanks you for yours helps

[attachment deleted by admin]

4
Hello Everybody,

A request when we try to put an introduction movie when we open Kodi at started. Effictively if we try to choose a playlist, when Kodi open, the playlist works but crash after and don't have the Kodi's menu as normaly we have to. So did there is an addon or setting to do ???
Can't find this way. Thanks for your help.

[attachment deleted by admin]

5
HiMedia Q10 Pro, Q5 Pro / Himedia Q10 Pro and Kodi 16.1
« on: August 18, 2016, 09:55:05 AM »
Hello,

I notice something wrong about using Kodi Jarvis 16.1 and the last firmware 1.0.7. The problem is when we use the menu in Kodi, everything but when we play a TVShow series for example and try to stop the movie playing, i have the choice No or Yes with the HimediaPlayer but if make choice Yes, I have a black screen and Kodi asking to waiting or close.
I have making some test with more TVShow and same way. Anyway when we use the movies menu, everything works fine. Only crashes by TV series way.

Did some people have seen this mistake........ Thanks

6
HiMedia Q10 Pro, Q5 Pro / SPMC 16.4.1 with Q10 Pro
« on: August 02, 2016, 07:50:57 AM »
Hello,

Did eveyone knows if we can use SPMC with Q10 Pro. I installed the last version to have test and can't use the remote control with, ca,'t navigate into the menu, have to use the mouse option !!!!! Someone helps..... or we have to stay in Kodi 16.1. Thanks

8
HiMedia Q10 Pro, Q5 Pro / Imprex Engine 2.0 in Q10 Pro
« on: June 08, 2016, 10:34:06 AM »
Hello Futeko,

After using the Q10 Pro, i noticed that the Imprex Engine 2.0 don't work as well as the old one.
After testing different options just see the difference with the color ser like "Standard", "Colored" etc.... But if you try to see a difference with other options, i don't see any modification when playing a mobie.

This is Normal !!!! and bugs ?

Thanks for return.

9
HiMedia Q10 Pro, Q5 Pro / Kodi 16.1 and Himedia Wrapper
« on: June 03, 2016, 12:03:25 PM »
Hello all,

After several days of test with  the orginal firmware and also the Pcristi firmware update_Q10Pro_(update&themed)_HMD-1.0.3 2016-05-23.124800, i noticed that the Himedia Wrapper make some crashes, specialy when we try to use the kodi video option skin in setting before having the Kodi's principal menu.

When we try to put this option, and open Kodi 16.1, the video's intro works but the video works loop and have to close Kodi app.
Have try different videos like with different video format, mkv, m2ts, avi and same way.

At the end when i uninstall the Wrapper and open again Kodi, everything ok but with the internal Kodi's player and the menu is Ok.
We have to remove the Wrapper, otherwise Kodi don't open again.

Did some people who use the Q10 Pro have seen this same problem ?

I also remove Kodi and make a new installation and same way, same mistake. So Futeko and all did they have something to resolve that mistake.....

Thanks

10
Hello Futeko,

Can someone can tell me if the remote control Harmony ultimate touch works fine with the Himedia Q10 Pro? Thanks

11
Hello all,

Did some people have already try the Kodi Krypton 17 on the new Box and if not can we in the future with the new firmware hope soon.

12
Hi everybody,

After testing my new Himedia Q10 Pro with my Panasonic Viera VT50 and my receiver Yamaha YSP-2200 with 1.4 HDMI cable witch work well with my old Q10 4K, my question is to know if there is a compatibilty with HD Audio DTS-HD, True-HD and Atmos sound.

Did there is a real difference if we use an HDMI 1.4 with the Q10 Pro and don't have error problem for decoded the HD Audio ????
Actualy even if i set correctly the setting:

HDMI: RAW
SPDIF: Close
HBR Output: 7.1

And have setting also Kodi with passtrough with AC3 and DTS output capability, have some problem to have the True-HD 7.1, Master HD 7.1 and Dolby Atmos.

So can everyone or Futeko can explain that way for me and everyone who have already TV and Receiver in 1.4 HDMI. ??? THANKS

13
HiMedia Q10 Pro, Q5 Pro / HD Audio DTS-HD, True-HD and Atmos
« on: May 01, 2016, 03:41:59 PM »
Hello Futeko,

After testing with the new Himedia Q10 Pro i notice some problems with HD Audio not recognized with the Wrapper 3.6 instead of the setting in passthrough is on and correctly set as my old Q10 4K witch working fine with my Yamaha receiver YSP-2200.

Testing with lots of movies as expendable 3 with Atmos audio and also True -HD, same way not decoding. Did you have an issu as before with the Q10 4K with the patch for atmos and HD Audio ? or wa can think soon a new firmware with lots of bugs resolved;

Testing also with Dvdplayer and can read HD Audio.

Thanks for your support.

14
HiMedia Q10 Pro, Q5 Pro / Subtitle UTF8 Problem
« on: April 30, 2016, 12:45:31 AM »

Pages: [1] 2
DELIVERY    WARRANTY / RETURNS    PAYMENT    ABOUT
Privacy Policy. © SDHDIGITAL LTD 2022