futeko.com FORUM

Current Product Support => HiMedia Q10 Pro, Q5 Pro => Topic started by: newbi14 on December 01, 2019, 08:17:23 PM

Title: Can`t makes multiple connect shortcuts to NAS....
Post by: newbi14 on December 01, 2019, 08:17:23 PM
Since i installed 2.1.4, second time y canĀ“t make multiple connect shortcuts on mediaplayer to my NAS Synology. Have applied the diferent patches here from the forum with same result.

I can make the first shortcut to the NAS, and all the others i recieved message, "New server error". Have make correct all the datas, without space, but i have everytime same error.

I have nothing changed in NAS, so all the permissions a ok. Can connecto to all drives of NAS from PC perfect.

Have made operation with patch 1.5 from PC and seems to be succesfull, dont know what i can do more.

Have same problem also with other FW, the same problem. Now i have 2.6.

Have prooved with 2.06, 2.08, 2.09, 2.1, 2.1.4, everytime the same problem.... Help please
Title: Re: Can`t makes multiple connect shortcuts to NAS....
Post by: newbi14 on December 04, 2019, 01:19:30 PM
aint no found solution. Have seen backlights on networkcable, only the orange light is blincking, not the green one, even when iam streaming from NAS Synology.

Is there a problem with Synology NAS and HiMedia SAMBA??  ....
Title: Re: Can`t makes multiple connect shortcuts to NAS....
Post by: newbi14 on December 04, 2019, 03:53:17 PM
Have now all OK,  THX
Title: Re: Can`t makes multiple connect shortcuts to NAS....
Post by: atkinsom on December 05, 2019, 01:16:17 PM
What was the solution newbi14 so others can resolve as well. Thanks
Title: Re: Can`t makes multiple connect shortcuts to NAS....
Post by: alkaid on December 05, 2019, 07:02:17 PM
there is no solution yet - that's for sure ...
Title: Re: Can`t makes multiple connect shortcuts to NAS....
Post by: newbi14 on December 06, 2019, 09:12:36 PM
What was the solution newbi14 so others can resolve as well. Thanks

Have used the SAMBA_conf_patch_v1.0.8.rar  from the forum, and voila, (dont ask me why it goes now) i can make the shortcuts again.

Using FW 2.1.1 original, have add Bluray patch, ....Greatings

https://www.futeko.com/newforum/index.php?topic=1479.0