MEDIA BOX     OTHER
COMPARISON    FORUM
HiMedia Q10 Pro
£159.99
€195
$207
ULTRA-HD 4K HDRANDROID 7ULTIMATE PQTOTAL FORMAT SUPPORT3.5" HDD BAYHIMEDIA QUALITY + TECH SUPPORT
Egreat A5
£139.99
€171
$181
ULTRA-HD 4K HDRBD-ISO FULL MENUSULTIMATE PQTOTAL FORMAT SUPPORT

Author Topic: Install HiMedia firmware on KDLinks A300?  (Read 133 times)

punishermark

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Install HiMedia firmware on KDLinks A300?
« on: February 01, 2017, 06:03:24 PM »
Can I load the newest HiMedia firmware on my KDLinks A300?
http://himediatech.com/support.htm

futeko.com

  • Administrator
  • Senior Member
  • *****
  • Posts: 2691
    • View Profile
Re: Install HiMedia firmware on KDLinks A300?
« Reply #1 on: February 02, 2017, 08:32:37 AM »
I don't know for sure but I would expect not.

The boxes will have different bootloaders to stop cross-flashing of firmware. The same with the Fantec P6800 and any other rebadged HiMedia Q10 Pros.

punishermark

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Install HiMedia firmware on KDLinks A300?
« Reply #2 on: February 02, 2017, 04:13:17 PM »
That sucks because the 3.0.2 firmware on the A300 cant handle SlingTV or mobdro. You can watch only watch a certain amount of time. The buffer in the firmware cant refresh/clear itself.


punishermark

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Install HiMedia firmware on KDLinks A300?
« Reply #4 on: February 02, 2017, 08:43:42 PM »
Sorry I meant 3.0.3. I have tried factory and custom. Both can not clear the buffer.

 

DELIVERY      WARRANTY      RETURNS      FAQ      KODI      UK & EUROPEAN UNION      ABOUT      CONTACT      
PayPal Acceptance Mark
Prices are charged in £GBP with conversion at Paypal's current rate. The Euro / $USD price on our site is approximate. More info here.
Cookie Policy. Prices for UK + EU delivery include VAT at 20%. © SDHDIGITAL LTD 2017. All rights reserved.